Форум Сварицевичів

Теми для публікацій та розмов


Поезія про сучасність
24 січня 2014 Іван Дячук

Юридична сторінка
7 листопада 2013 (Патріот)

Християнська сторынка
29 травня 2010 (Патріот)

Настанови молодим.
16 лютого 2010 (Патріот)

Виховання дітей
16 лютого 2010 (Патріот)

Дивитись всі теми села

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 91.124.46.185 Тема: Зелені свята водіння куста
15.06.2008 – в с.Сварицевичі відбулося святкування Зелених свят і Водіння Куста, у якому взяли участь депутат України С.М.Кошин, голова Дубровицької районної ради М.Г.Новик.

Народний депутат України С.М.Кошин, голова Дубровицької районної ради М.Г.Новик відвідали виставку робіт гуртка декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва. Поспілкувалися з народними умільцями, дали високу оцінку їхньому таланту.

Потім завітали до музею села, де доторкнулися до його історії і традицій.

На свято зібралося майже все село, прибули численні гості. Всього у заході взяло участь 1500 чол.

Свято відкрив сільський голова – Крупко Павло Ілліч. Коротко розказав історію села, його традиції, та сьогоднішні проблеми і досягнення. З вітальним словом виступили: народний депутат України Кошин С.М., який в своїй промові привітав присутніх з великим Святом Трійці, проінформував про роботу Верховної Ради України, зокрема фракції блоку Ю. Тимошенко, розказав про плани, досягнення і здобутки Уряду Юлії Тимошенко, а також проблеми які потребують вирішення; голова районної ради Новик М.Г.

Святкування продовжилося концертною програмою, в якій брали участь художні колективи с. Сварицевич, гості із Людині, Залужжя і Рівного (всього 11 колективів).

Народний депутат України Кошин С.М. вручив дитячому садочку с. Сварицевичі набір дитячих іграшок та солодощі.

Також від районної організації партії ВО „Батьківщина” отримали подарунки інші учасники концерту.

Після концерту присутні спілкувалися з народними депутатом України Кошиним С.М. Людей цікавили політична обстановка в державі, паритет цін на сільськогосподарську техніку і продукцію, а також політика Уряду в плані соціального розвитку села.



17 січня 2010


1


  Закрити  
  Закрити